Glädjeflickorna
Det var visdomens tid, det var oförnuftets tid, det var tid att stråla som tusen solar på molnig poddhimmel. Flickvänsmaterialet, Lady Dahmer, MondoKanel kommer i dina öron som ditt ex kom i ditt öga. ------------------------- Intromusik: "Håll käften" av Luntgatan Girls. https://soundcloud.com/luntgatangirls http://luntgatangirls.se

Categories

feminism
general

Archives

2016
February

2015
November
October
April
March
February
January

2014
December
November
October

June 2018
S M T W T F S
     
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Syndication

Come gather round, people, wherever you roam..... trummorna brusar, säven susar, diskussion med Fanny och våra glädjeflickor om att göra feminism. Vad innebär ens detta? Ingen vet, men alla håller med om att det är bra.

Vad är bäst, en feministisk stämpel på sin bak eller en feministstämpel som man kan stämpla andra med och sälja på nätet? Ingen vet, men den materiella stämpeln är ju förtjänstbar och mysig som en hemstickad menskopp av systerskap. Måla en tavla med ditt mensblod: Måla tills du svimmar, måla tills du dör.

Vad är systerskap?, frågar sig våra medsystrar eftersom de kan filosofera över sådant. Åsiktsgemenskap är ingenting, den feministiska kampen utan strategi är som Storpotätens potatisland - den äter sig själv och alla får mardrömmar.

Sov gott, lyssnare, sov sött till ljudet av våra röster. Vakna självuppoffrande och organisera en manifestation mot mäns våld mot kvinnor på din fritid. Vakna utvilad och känn att livet är värt att leva, somna om och dröm om de feministiska männens kamp. Sov tills du svimmar, sov tills du dör.

Direct download: Gldjeflickorna_-_Avsnitt_17_-_Feministstmpel_till_salu.mp3
Category:general -- posted at: 5:19pm EDT
Comments[0]

Post your comment:

Name

E-mail (will not be published)

Website

Your Comment
Please do not click submit more than once.