Glädjeflickorna
Det var visdomens tid, det var oförnuftets tid, det var tid att stråla som tusen solar på molnig poddhimmel. Flickvänsmaterialet, Lady Dahmer, MondoKanel kommer i dina öron som ditt ex kom i ditt öga. ------------------------- Intromusik: "Håll käften" av Luntgatan Girls. https://soundcloud.com/luntgatangirls http://luntgatangirls.se

Categories

feminism
general

Archives

2016
February

2015
November
October
April
March
February
January

2014
December
November
October

June 2015
S M T W T F S
     
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Syndication

Glad fars dag! Här kommer presenten som fortsätter ge hela året likt en sugar daddy med andedräkt i ditt öra. I dagens avsnitt avslöjas vem som vill resa till Australien och hoppa fallskärm med Glenn Hysén och vilken av damerna som vill go to town på påvén och bara ha det gött.

Flickorna är glada och leker Sist på Bollen, Hanna listar en djurbaserad kändislista full med fara och flickorna har munnen full med skinksmakande ostar – mm, vilken mumsig, spännande, sexig tid för våra lyssnare!

Dessutom rejtar vi gubbar, Monthy Python, saker man kan göra på sjukhus och fingrar i anus, allt som pappor älskar mer än de älskar sina barn. Nu kickar vi lite med bollen och gör spaningar från nittiotalet, vi ses i duschen.

Direct download: Gldjeflickorna_-_avsnitt_22_-_Glenn_Hysns_bucket_list.mp3
Category:general -- posted at: 6:32am EDT
Comments[0]

Ding-dong. Hello, my name is Donald Trump. Jag är en feministisk förebild och I'd like to tell you about a läppstift och keps av hår, det är en wonderful saga om Nigella och våra ex. Ding-dong. Hello. My name is Odjuret, I'd like to share with you this oro över fina barn. Ding-dong. Hello, my name is Cissi Wallin. I gick i skolan med Lisa och nu oroar hon sig över sina sexuella eskapader, lalala. Ding-dong. Hello. My name is Natashja. Jag luktar som en hippie och är ensam i hela världen om att önska att jag knullat mer i Hudiksvall. Ding-dong. Lalala.

Direct download: Gldjefickorna_-_avsnitt_21_-_Donald_Trumps_hr.mp3
Category:general -- posted at: 3:54pm EDT
Comments[0]

Lyssnare, låt oss sätta tonen. Trumtrumtrumtrum, tonen är låg, ribban är lagd och under den slänger vi ämnen som David Camerons groteska kropp, appar som bekräftar våra freakhår, vem har sagt att inte Lisa blandat sitt kön med en död gris (insert expojkvänskämt i glappet) och vem vi kan utgå från säger "bingo" under klimax.

Ett späckat schema hos the happy hookers som dagen till ära lämnat påskägg tillägnade twitterbeefs med DIG. Lyssna och njut!

--------------------------------------------------------------

Tack till Luntgatan Girls vars musik vi fått låna! Låten "Håll käften" kan ni lyssna på i slutet av avsnittet.

Direct download: Gldjeflickorna_-_avsnitt_20_-_Suck_marry_kill.mp3
Category:general -- posted at: 2:50pm EDT
Comments[0]

Direct download: Gldjeflickorna_-_Avsnitt_19_-_fda_med_delfiner.mp3
Category:general -- posted at: 3:23pm EDT
Comments[0]

Lyssnare, god morgon. Jag hoppas ni sovit gott, den rättfärdigas sömn. Glädjeflickorna har levt upp till sitt namn och diskuterat hur mycket sex man egentligen skall behöva stå ut med. Jättemycket, säger en. De andra säger inte jättemycket, och rantandet är ett faktum.

Amra finns först i köttet och sedan i anden. Olust föder olust, men vi hoppas ändå att våra lyssnare stannar kvar efter denna pärs. Och varför inte? Lust föder mersmak, och vem har inte mersmak efter en profet i feminismens förtecken?

Lyssnare, luta dig tillbaka, knäpp upp byxorna och lägg benen i kors. Ta en paus från barn och hem, ge ditt sinne semester i landet där mannens sexualdrift överstiger kvinnans, ett magiskt fantasiland där allt kan hända och Natashja är feminismens messias. Frivillig kram!

Direct download: Gldjeflickorna_-_Avsnitt18_-_Stolthet_och_frsats.mp3
Category:general -- posted at: 6:00am EDT
Comments[0]

Come gather round, people, wherever you roam..... trummorna brusar, säven susar, diskussion med Fanny och våra glädjeflickor om att göra feminism. Vad innebär ens detta? Ingen vet, men alla håller med om att det är bra.

Vad är bäst, en feministisk stämpel på sin bak eller en feministstämpel som man kan stämpla andra med och sälja på nätet? Ingen vet, men den materiella stämpeln är ju förtjänstbar och mysig som en hemstickad menskopp av systerskap. Måla en tavla med ditt mensblod: Måla tills du svimmar, måla tills du dör.

Vad är systerskap?, frågar sig våra medsystrar eftersom de kan filosofera över sådant. Åsiktsgemenskap är ingenting, den feministiska kampen utan strategi är som Storpotätens potatisland - den äter sig själv och alla får mardrömmar.

Sov gott, lyssnare, sov sött till ljudet av våra röster. Vakna självuppoffrande och organisera en manifestation mot mäns våld mot kvinnor på din fritid. Vakna utvilad och känn att livet är värt att leva, somna om och dröm om de feministiska männens kamp. Sov tills du svimmar, sov tills du dör.

Direct download: Gldjeflickorna_-_Avsnitt_17_-_Feministstmpel_till_salu.mp3
Category:general -- posted at: 5:19pm EDT
Comments[0]

Direct download: Gldjefickorna_-_Avsnitt_16_-_fatshame.mp3
Category:general -- posted at: 9:35am EDT
Comments[0]

Lyssnare, god morgon. Ni är vakna. Ni har vaknat till en värld av kaos. Lyssnare, detta är avsnittet ni ångrar att ni önskat, detta är avsnittet ni drömt att ni skulle få uppleva utan att inse att det var en mardröm i fårakläder. Lyssnare, betala i kassan för att komma in, be till gud att bli utsläppt. När ni slutar skrika kan ni tala om det. (Cue, Serge Gainsbourg.)

Lyssnare, jag talar om Lisas fyrtio minuter långa försvarstal om sexig, smutsig underhållning, jag talar om köttslig lusta och kättjans kärlek, jag talar om problematik och romantik, och ni talar om inget annat under hela veckan. Vi pratar underhållning och som vanligt går tankarna genast till porr porr PORR, och diskussionen följer för en gång skull tankens vandring.

Våra glädjeflickor är oense, gräl, passion, kött, hat. Detta är avsnittet där allt faller samman som ett imploderat anus eller en besviken ungflicksdröm om köttets kärlek.

Majsan är på plats i studion med klass som en tjugofyraårig neurotisk, blond, levande Peter Cushing, caramba lyssnare, vilket dragplåster! Spänn fast säkerhetsbältet och kyss den goda smakens skinkor farväl. Puss puss!

Direct download: Gldjeflickorna_-_Avsnitt_15_-_Porrens_eldsjlar.mp3
Category:general -- posted at: 7:30am EDT
Comments[0]

Lyssnare, ställ ner din take away-kopp, tugga ur din köpemacka, fimpa din cigg. De förstör bara dina tänder ändå, och vem har råd att gå till tandläkaren såhär efter jul, som vore du kungen himself?

Ekonomista sista, ta efter majestätet på det billigare sättet, låt kroppen vila i tre slitna Glädjeflickor, utnötta av livet och männen. Idag diskuteras klass, pengar och mat, tre favoritämnen för livsnjutare. Vem är förvånad att alla tre dels har fattig bakgrund, dels har rikt intresse av mat? Vem är förvånad att alla tre ogillar DN:s spartips och medelklassens självgoda antagande att människor förtjänar sina liv?

Dessutom blir Lisa förbannad på människor med dyrt fredagsmys, som om det inte fanns nog att vara förbannad över här i världen som det är. Lyssnare, sluta plugga till revisor och börja plugga dina lurar i podden. Det du förlorar på ekonomi vinner du på empati.

--------------------------------------------------------------

Tack till Luntgatan Girls vars musik vi fått låna! Låten "Håll käften" kan ni lyssna på i slutet av avsnittet.

Direct download: Gldjeflickorna_-_Avsnitt_14_-_Lattekommunismen.mp3
Category:general -- posted at: 7:03pm EDT
Comments[0]

Välkommen, lyssnare, till ett very special avsnitt. Med oss i studion (och våra svarta små hjärtan) Fanny Åström, den misslyckade heterokvinnan som alla beundrar.

Går det att göra sig fri från män? Alla tänker tanken och suckar längtande till pensionen då männen äntligen dör och vi får leva tillsammans i kärleksvinklasar. Vi pratar realitet och dröm, vi pratar vänskap och kärlek. Vem vill ens leva med manlig vänskap i 40 år, vi bara frågar men sneglar oss omkring med skuldmedvetna ögonkast mot bekräftelsen att vara den vettiga kvinnan.

Vi svarar även på frågan om männen borde inkluderas mer i feminismen. Gissa svaret, lyssnare. Den som gissar rätt innan lyssning får en dunk i ryggen och ett SCUM-citat i nacken. Smekningar!

--------------------------------------------------------------

Tack till Luntgatan Girls vars musik vi fått låna! Låten "Håll käften" kan ni lyssna på i slutet av avsnittet.

 

Tack till Fanny Åström som ville vara med. Fanny bloggar på arsinoe.se och twittrar under @sinoes 

Direct download: Gldjeflickorna_-_Avsnitt_13_-_Hoes_before_bros.mp3
Category:general -- posted at: 5:46am EDT
Comments[0]