Glädjeflickorna
Det var visdomens tid, det var oförnuftets tid, det var tid att stråla som tusen solar på molnig poddhimmel. Flickvänsmaterialet, Lady Dahmer, MondoKanel kommer i dina öron som ditt ex kom i ditt öga. ------------------------- Intromusik: "Håll käften" av Luntgatan Girls. https://soundcloud.com/luntgatangirls http://luntgatangirls.se

Categories

feminism
general

Archives

2016
February

2015
November
October
April
March
February
January

2014
December
November
October

June 2018
S M T W T F S
     
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Syndication

Lyssnare, god morgon. Ni är vakna. Ni har vaknat till en värld av kaos. Lyssnare, detta är avsnittet ni ångrar att ni önskat, detta är avsnittet ni drömt att ni skulle få uppleva utan att inse att det var en mardröm i fårakläder. Lyssnare, betala i kassan för att komma in, be till gud att bli utsläppt. När ni slutar skrika kan ni tala om det. (Cue, Serge Gainsbourg.)

Lyssnare, jag talar om Lisas fyrtio minuter långa försvarstal om sexig, smutsig underhållning, jag talar om köttslig lusta och kättjans kärlek, jag talar om problematik och romantik, och ni talar om inget annat under hela veckan. Vi pratar underhållning och som vanligt går tankarna genast till porr porr PORR, och diskussionen följer för en gång skull tankens vandring.

Våra glädjeflickor är oense, gräl, passion, kött, hat. Detta är avsnittet där allt faller samman som ett imploderat anus eller en besviken ungflicksdröm om köttets kärlek.

Majsan är på plats i studion med klass som en tjugofyraårig neurotisk, blond, levande Peter Cushing, caramba lyssnare, vilket dragplåster! Spänn fast säkerhetsbältet och kyss den goda smakens skinkor farväl. Puss puss!

Direct download: Gldjeflickorna_-_Avsnitt_15_-_Porrens_eldsjlar.mp3
Category:general -- posted at: 7:30am EDT
Comments[0]

Post your comment:

Name

E-mail (will not be published)

Website

Your Comment
Please do not click submit more than once.