Glädjeflickorna
Det var visdomens tid, det var oförnuftets tid, det var tid att stråla som tusen solar på molnig poddhimmel. Flickvänsmaterialet, Lady Dahmer, MondoKanel kommer i dina öron som ditt ex kom i ditt öga. ------------------------- Intromusik: "Håll käften" av Luntgatan Girls. https://soundcloud.com/luntgatangirls http://luntgatangirls.se

Categories

feminism
general

Archives

2016
February

2015
November
October
April
March
February
January

2014
December
November
October

July 2018
S M T W T F S
     
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Syndication

Det världen behöver nu är kärlek, underbar kärlek. Men det får den inte. Istället får världen ett helt avsnitt om manlighet och däri finns ingen kärlek att tala om, varken mot eller från våra glädjeflickor. Tufft, världen.

Men förtrösta, ni får äcklad analys från tre söndertrösklade kvinnor som har ett helt bibliotek av manshat och bitterhet att lägga på bordet, och är det något annat världen behöver är det fler historier om hur dumma våra ex är. Shazam!

Dessutom slår vi sönder myten om machokillen som det största hotet som vi tidigare slagit sönder våra illusioner. I fjärran, vad ser du? En flaskpost på ett hav av bitterhet, ett meddelande till alla att sluta beundra mannen för hans medelmåttighet.

Dessutom en blinkning till MeatySensations ex som har den konstigaste porrsmaken någonsin - smakfull porr, förvirring, kaos, vansinne! Likt cirkus innan någon brydde sig om andras känslor, här finns något för alla.

-----------------------------------------------------------------------

 

Tack till Luntgatan Girls vars musik vi fått låna! Låten "Håll käften" kan ni lyssna på i slutet av avsnittet.

Direct download: Gldjeflickorna_-_Avsnitt_12_-_Very_Special_Porn.mp3
Category:general -- posted at: 1:23am EDT
Comments[0]

Post your comment:

Name

E-mail (will not be published)

Website

Your Comment
Please do not click submit more than once.